С представяне на кратки биографични  дати и важни събития от

...
С представяне на кратки биографични  дати и важни събития от
Коментари Харесай

Врачани отбелязаха годишнина от рождението на възрожденския деец Васил Кънчов

С показване на къси биографични  дати и значими събития от живота на възрожденския деец Васил Кънчов стартира отбелязването на 157-та годишнина от рождението му. Програмата бе организирана от възпитаници и преподаватели на учебното заведение, което носи името на Васил Кънчов.
„ Днес почитаме един популярен наш съгражданин, който е образец, че всеки от нас може да успее, стига да е непрекъснат и работлив. Вярвам, че можем ще бъдем горди почитатели и наследници на Васил Кънчов, в случай че сме дружно и с ежедневните си дейности работим в името на развиването на нашия град и общественост. Нека отдадем респект пред делото му и в никакъв случай не забравяме, че няма невъзможни неща “ – сподели кметът Калин Каменов по време на отбелязването на годишнината.
На честването участваха още заместител регионалният шеф – Робертино Маринов, заместник-кметът Петя Долапчиева, шефът на районна библиотека „ Христо Ботев “ – Силвия Врачовска, заместник- шефът на СУ „ Васил Кънчов “ – Маргарита Гешева, шефове на институции, представители на Регионалното ръководство на образованието, ученици на СУ „ Васил Кънчов “,на детски градини от Враца, както и жители.
В знак на благодарност  пред паметника на видния врачанин бяха поднесени венци и цветя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР